duminică, 11 septembrie 2016

Ce tip de smartwatch isi alege o femeie?

Pentru o femeie este mai dificil sa isi gaseasca smartwatch-ul potrivit deoarece trebuie sa tina cont atat de design, cat si de caracteristicile oferite de acesta. In general, majoritatea isi doresc un ceas inteligent care sa aiba pe langa caracteristicile de baza si functia de fitness, care sa masoare distanta parcursa, ritmul cardiac, caloriile arse etc. Mai nou, o functie care abia a aparut de piata numita Look Behind, este in topul cautarilor mai ales de catre femei.

Speed Wear

Smartwatch-urile Android Wear au un senzor GPS incorporat si dispun de o aplicatie numita Speed ​​
Wear care transforma orice smartwatch de dama intr-un vitezometru. Aplicatia va arata utilizatorarelor viteza lor actuala, viteza medie si pe cea maxima, toate acestea putand fiind salvate. Aceasta functie este ideala pentru alergare, ciclism, drumetii sau pentru femeile care isi doresc pur si simplu sa stie cate calorii au ars.
Aplicatia dispune de unitati diferite, inclusiv: KM/H, MP/H sau noduri și are chiar un mod ambiant, cu un text marit pentru a imbunatati lizibilitatea.

LookBehind

Deoarece majoritatea femeilor sunt interesate de fotografii, acestea vor fi fericite sa știe ca pot utiliza un smartwatch de dama ca un aparat de fotografiat spion.

Cu ajutorul aplicatiei LookBehind, utilizatorii pot folosi smartphone-ul sau tableta lor pentru a inregistra video, iar pe ceas vor aparea filmarile in timp real, daca ceasul este conectat la dispozitive, permitand utilizatorilor sa vada ce e in spatele lor, sau chiar intr -un loc ferit in timp ce isi cauta o pereche de cercei, o bluza, un pix sau alte obiecte ratacite prin geanta. In plus, acest ceas este de mare ajutor atunci cand mergeti pe strada si doriti sa verificati daca sunteti urmarita.

LookBehind va porni chiar camera pe un smartphone care este oprit și incepe instantaneu sa va trimita imaginile pe aproape orice tip de smartwatch de dama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu