miercuri, 3 august 2016

Proiectoarele Led preferate in detrimentul becurilor

Avantajele aduse de tehnologia LED nu sunt deloc de neglijat, astfel ca un numar tot mai ridicat de persoane opteaza pentru acestea, renuntand la becurile clasice, incandescente, fie ca este vorba de consumatori obisnuiti, fie de companii importante ce cauta solutii prin care sa isi reduca consumurile. Aceasta tehnologie se adapteaza pentru fiecare situatie, oferind intotdeauna cea mai grozava solutie.

Diferite solutii

Multe persoane aleg diferite tipuri de proiectoare LED, iar acestea se diferentiaza prin faptul ca presupun mai multa putere decat niste simple becuri, fiind utilizate adesea pentru iluminarea unor spatii vaste, precum terenuri de sport, depozite, parcari din supermarketuri, cladiri si multe altele.
Aceste proiectoare consuma cu pana la 60% mai putina energie si sunt prietenoase cu mediul inconjurator datorita faptului ca la fabricarea lor nu sunt utilizate materiale toxice precum plumbul sau mercurul. De asemenea, printre avantajele aduse se numara si faptul ca se evita atragerea insectelor deranjante la lumina, caz foarte des intalnit la sistemele de iluminat obisnuit si nici nu se incing pe masura ce sunt puse in functiune.

Usor de instalat

Nu trebuie omis nici faptul ca acestea se intaleaza cu usurinta in cel mai scurt timp, sunt rezistente, fiind construite cu materiale de calitate, iar in functie de preferinte sau de natura spatiului ce se doreste a fi iluminat, se pot alege culori variate. In plus, aceste proiectoare LED nu se deterioreaza, fiind foarte rezistente atat la umeazala, cat si la praf, activitatea lor nefiind afectata de precipitatii si conditiile meteo.

Eficienta pe termen lung


Multe persoane evita tehnologia LED din cauza faptului ca este mai costisitoare, insa suma investita este amortizata in scurt timp datorita facturilor mai scazute la electricitate, in timp ce durata de viata este de minim 10 ani. De asemenea, sunt disponibile proiectoare LED cu puteri variate, pentru a indeplini necesitatile tuturor clientilor si sa nu se consume inutil energia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu