joi, 12 mai 2016

Ce este colantarea unei vitrine?

Inscriptionarea si colantarea vitrinei este unul dintre serviciile pe care trebuie sa il asigure companiile specializate in acest domeniu, intrucat tot timpul apar noi spatii comerciale ce trebuie personalizate. Cel mai des se opteaza pentru foliile decupate pe contur, in cazul carora se folosesc niste cuttere speciale, iar clientii au la indemana o multime de culori ce pot fi imprimate astfel incat sa corespunda cerintelor brandului dorit. In plus, exista posibilitatea aplicarii initiale pe vitrina a unui fundal, care sa aiba o anumita culoare, iar mai apoi, peste ele sa se aplice un alt autocolant.

De asemenea, pentru inscriptionarea si colantarea vitrinelor din spatiile exterioare se pot face niste print-uri cu folii transparente, care sa poata fi vazute doar din exterior sau interior, solutie ideala in special in cazul salilor de fitness, intrucat este obstructionata vizibilitatea din exterior catre interior.
O alta solutie este colantarea vitrinelor cu folii speciale ce imita efectul sablarii. Prin aceasta oportunitate, comerciantii au posibilitatea de a imprima orice fel de mesaje si imagini grafice, imprimate pe culori foarte variate, indiferent de dimensiunile alese. Materialele pentru productia publicitara sunt confectionate cu echipamente speciale, astfel incat acestea sa fie rezistente la toate conditiile, atat in spatiul interior, cat si exterior.

Ce includ preturile?

Serviciile oferite de companiile specializate trebuie sa fie complete si sa cuprinda atat machetarea gratuita, cele mai bune materiale, executie profesionista a angajatilor cu experienta, respectarea termenelor, dar si garantie de minim 12 luni.

Cu alte cuvinte, decorarea unei vitrine a unui spatiu comercial este necesara si nu poate lipsi, indiferent de domeniul in care se opereaza. Garantia succesului procesului este asigurat doar de firmele specializate ce sunt renumite in acest domeniu, unde seriozitatea nu lipseste, iar portofoliul cu clientii multumiti de aceste proceduri nu trebuie sa lipseasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu