Treceți la conținutul principal

Creare magazine online de piese auto

        In primul rand ai de rezolvat urmatoarele, pentru a-ti pregati terenul: studiul concurentei pe plan national si international, online si offline, studiu pe consumatori, estimarea cererii si nivelul pietei pe online, share-ul pe care il vei avea in urmatorii ani de zile, stabilirea obiectivelor micro si macro, deadline-ul pentru atingerea acelor obiective si un plan de afaceri. Dupa care va trebui sa te ocupi de urmatoarele: ce tehnologie vei adopta, cu ce vei fi diferit din punct de vedere al site-ului, cu ce platforma de ecommerce mergi la drum, realizarea de design, logo, indentitate si apoi mapare pe platfoma site-ului.
Ok, dar ce vei face dupa? Va trebui sa te asiguri de popularea site-ului cu produse, import de la producatori/furnizori, lucru manual, automatizari, timp alocat operatiunii, de primele promotii, primele marcaje de marketing, eventual corectarea posibilelor bug-uri.
Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand te apuci de crearea unui magazin online de piese auto este ca acesta sa aiba baza de date TecDoc, in caz contrar nu iti va iesi un site competitiv. TecDoc este cel mai cunoscut catalog de piese pentru toata gama de autovehicule, incepand de la turisme, utilitare, camioane si pana la utilaje agricole si de constructii. Acesta este un catalog de piese after-market cu codurile pieselor de origine cat si codurile de producator. Sunt date pozele pieselor si specificatiile tehnice ale acestora (cote, dimensiuni, etc.). Baza de date TecDoc contine peste 3.800.000 de piese auto unice compatibile cu peste 830.000.000 de modele si motorizari de masini fabricate de catre toti producatorii de piese auto. Daca nu ai TecDoc in spate nu poti identifica corect piesele pentru masina.
Cel mai apropiat furnizor de platforme de vanzare piese online pe baza de date TecDoc este in Serbia. http://www.automarket.rs/webshop-za-maloprodaju.aspx.
O alta regula nescrisa spune sa lansezi inainte de a fi perfect. E mai important sa fii online decat sa fii un magazin online perfect. Si inca un sfat: fii pregatit sa te insori cu aceasta ocupatie! Nu doar ca se transforma in viciu, devine ca un fel de mic drog, insa te va si consuma, nu poti decat sa-i aloci 100% din timpul tau. Stiu owneri de magazine online care aloca mai putin timp decat 100%. Aceia in timp ori se vor decide sa isi cheltuiasca tot timpul la acest nou job, ori vor renunta la un moment dat la magazinul pe care il au. E ceva care necesita daruire completa (si ceva stiinta)!
In plus ai nevoie sa ai alaturi de tine o echipa la fel de entuziasta ca si tine.
Succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum să-ți transformi nunta într-o poveste de neuitat

Transformarea nunții tale într-o poveste de neuitat este posibilă cu puțină creativitate, planificare atentă și, desigur, cu alegerea locului perfect. Dacă ești în căutarea unui spațiu cu personalitate, Luna Cafe & Bistro este locul ideal pentru a sărbători cel mai frumos moment.  Cauși un local de nuntă în București ? Prima impresie este esențială, iar Luna Cafe & Bistro impresionează de la început prin design-ul său unic, o combinație elegantă de clasic și contemporan. Atmosfera oferă cadru perfect pentru crearea unor amintiri speciale. Aici, fiecare detaliu pare să spună o poveste.  Meniul variat și sofisticat este un alt punct forte. Preparatele culinare excepționale, creativ concepute de către bucătarii talentați, pot satisface chiar și cele mai rafinate gusturi. Fie că optezi pentru delicii tradiționale sau internaționale, fiecare fel de mâncare este un festin pentru simțuri, menit să încânte și să surprindă invitații. Dar pentru a transforma nunta într-o poveste de neuit

Eleganță și rafinament în dormitor cu lenjerii de pat din bumbac satinat

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de somn de lux în dormitorul dumneavoastră, lenjeriile de pat din bumbac satinat ar putea fi exact ceea ce căutați. Aceste lenjerii de pat sunt sinonime cu eleganța și rafinamentul, fiind preferate de mulți oameni datorită calității și confortului pe care le oferă. Cumpara-lenjerii.ro este o marcă de încredere care oferă o gamă largă de lenjerii de pat din bumbac satinat pentru a satisface nevoile fiecărui client în parte.  De ce lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt sinonime cu luxul Lenjeriile de pat din bumbac satinat se caracterizează prin faptul că sunt moi, netede și excelente pentru persoanele cu piele sensibilă. Deoarece bumbacul satinat este țesutul preferat al designerilor de modă, aceste lenjerii de pat sunt unanim recunoscute ca fiind sinonime cu luxul. Astfel, prin achiziționarea lor, veți aduce o notă de eleganță și rafinament în dormitorul dumneavoastră. Cele mai populare culori și modele de lenjerii de pat din bumbac satinat

Broderia personalizată - dă viață obiectelor tale preferate

Broderia personalizată reprezintă o metodă populară și creativă de a transforma obiectele preferate în piese unice și cu semnificație personală. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți exprima personalitatea, de a lăsa o amprentă personală și de a oferi cadouri unice celor dragi.  Obiecte populare pentru broderia personalizată Printre obiectele populare pentru personalizare prin broderie  se numără: tricouri, hanorace, cămăși, jachete, păturici, perne, sacoșe, servetele, șervețelele și multe altele. Aceste obiecte pot fi personalizate cu ajutorul unor imagini și cuvinte care să reprezinte personalitatea și stilul tău sau al persoanei care va primi cadoul. Limarom este un brand popular în România care oferă servicii de personalizare prin broderie pentru mai multe tipuri de obiecte. Metode creative de personalizare prin broderie Există mai multe metode creative de a personaliza obiectele prin broderie, inclusiv utilizarea de culori diferite, modele unice, litere, cuvinte și imagini.